| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Gošavc™ Profi kmet

Pridružen/-a: Pon Apr 2007 15:23 Prispevkov: 774
|
Objavljeno: Pon Jul 19, 2010 2:15 pm Naslov sporočila: |
|
|
Če kdo potrebuje sanjske kozice naj se mi oglasi. Možna menjava za kozličke ali pa za 60€. Na voljo so 4 komadi.
Če koga zanima, ga naj ne skrbi zakaj mu ne odgovorim, ker bom odsoten naslednj dni, ker grem na morje.
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
magdalena Profi kmet

Pridružen/-a: Pet Mar 2009 13:14 Prispevkov: 314 Kraj: Šentrupert nad Laškim
|
Objavljeno: Pon Jul 19, 2010 10:54 pm Naslov sporočila: |
|
|
Čistokrvne? Kakšna je pa kaj mlečnost mame? Kolk stare? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
LINJ stalni uporabnik
Pridružen/-a: Sob Feb 2010 11:02 Prispevkov: 8 Kraj: POLJČANE
|
Objavljeno: Tor Jul 27, 2010 5:31 pm Naslov sporočila: |
|
|
| Gošavc™ je napisal/a: |
Če kdo potrebuje sanjske kozice naj se mi oglasi. Možna menjava za kozličke ali pa za 60€. Na voljo so 4 komadi.
Če koga zanima, ga naj ne skrbi zakaj mu ne odgovorim, ker bom odsoten naslednj dni, ker grem na morje.
LP |
Pozdravljen,ja zanima me menjava sanskega kozlička za sansko kozico.Kozliček je star nekaj čez štiri mesece..cepljen je proti parazitom.Koliko so pa tvoje kozice stare? in od kod pravzaprav si?Upam da se čimprej oglasiš! lep pozdrav! _________________ Koze so zakon ! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
luciarebolj stalni uporabnik
Pridružen/-a: Čet Maj 2010 21:53 Prispevkov: 5 Kraj: Zg. Pirniče
|
Objavljeno: Pon Avg 16, 2010 8:38 pm Naslov sporočila: |
|
|
| magdalena je napisal/a: |
| Joj, Lucia, kaj boš pa naredila z mamo? Prodajaš al bo ostala doma? Jih boš ločila? Da bi mamo naskočil, ne bi bilo najbolje. |
Mama bo ostala doma. Če ne bomo dobili druge samičke bomo morali dati stran samčka, saj je tudi ratal malo preveč nevaren za otroke, on bi se kar naprej zaletaval. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Tomaz12345 novi uporabnik
Pridružen/-a: Čet Dec 2009 9:25 Prispevkov: 4
|
Objavljeno: Pet Avg 20, 2010 12:32 pm Naslov sporočila: Burski kozliček |
|
|
Pozdrav !
Imam burskega kozlička starega dva meseca, rodovniških staršev.Zamenjam za drugega čistokrvnega.
Tomaž |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
logarskaboj stalni uporabnik
Pridružen/-a: Čet Mar 2010 20:48 Prispevkov: 76 Kraj: Logarska Dolina (SOLČAVA)
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
luciarebolj stalni uporabnik
Pridružen/-a: Čet Maj 2010 21:53 Prispevkov: 5 Kraj: Zg. Pirniče
|
Objavljeno: Pon Avg 30, 2010 9:00 am Naslov sporočila: |
|
|
Zanima me, ali ima nekdo himalajsko kozo, samico. Menjam. Moja je stara 2 leti in pol. Rada bi zamenjala za kakšno toliko staro ali manj.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|