| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Mihael@t-2.net novi uporabnik
Pridružen/-a: Pon Jun 2008 15:00 Prispevkov: 2
|
Objavljeno: Tor Jun 03, 2008 2:51 pm Naslov sporočila: Kupim balirko za okrogle bale! |
|
|
živjo vsem skupaj, kupujem balirko za okrogle bale lažje izvedbe, naj bi povijala na mrežo , lahko tudi kombinacija mreža -vrvica , velikost bal maximalno 120*120, letve koleščka na pobiralni! Imamo traktor torpedo 6206 , in na leto naredimo cca 200 bal mešano suhe in silažne in me zanima kako balirko naj kupim! Malo sem brskal po medmrežju pa so same glomazne balirke! pri nas na ljubljanskem barju ne pridejo v poštev težke balirke ker je teren premoker!Kje se da ugodno dobiti mrežo za povijanje!Gledal sem malo italijanske balirke (LERDA,MORRA,FARABOLI,),ter nemške (DEUTZ FAHR, KRONE ) ! Skoraj najbolj mi ustreza KRONE KR 125 IN KRONE KR 130 ! KAJ JE RAZLIKA MED NJIMA !po tehničnih podatkih je pick up večji drugega nisem zasledil!Ali kdo mogoče ve za kako balirko za okrogle bale, naslov,prodajalca ! Moj kontakt : Mihael@t-2.net ali tel:041/981-644 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|