| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Edi Kmet po srcu

Pridružen/-a: Čet Jul 2008 19:36 Prispevkov: 547 Kraj: Kot pri Ribnici
|
Objavljeno: Ned Apr 04, 2010 9:52 pm Naslov sporočila: Menjave drobnice med člani foruma... |
|
|
Tule bi se pa lahko vpisali kaj ima kdo za zamenjat
da nebi iskali po celem forumu. Fajn bi bilo napisat: menjam to in to za to in to ali za to in to ali prodam za toliko denarja.
Tisto cena po dogovoru je zame eno samo za......je in neresno.
Naj začnem jaz, menjam eno od dveh odraslih (in če bo Bine kaj naredil bo breja )mini kozic. Menjam jo lahko za drugo kozo ali za klavnega kozlička. _________________ Biti z naravo, jo gledati in se z njo pogovarjati je resnična sreča..
Lev Nikolajevič Tolstoj |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Igy stalni uporabnik
Pridružen/-a: Pet Mar 2010 19:41 Prispevkov: 68 Kraj: Rakek
|
Objavljeno: Ned Apr 04, 2010 10:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
EDI menjam Bučmana (ko še malo odraste) za Binco, pod pogojem da ga imaš za plemenjaka.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Edi Kmet po srcu

Pridružen/-a: Čet Jul 2008 19:36 Prispevkov: 547 Kraj: Kot pri Ribnici
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
magdalena Profi kmet

Pridružen/-a: Pet Mar 2009 13:14 Prispevkov: 313 Kraj: Šentrupert nad Laškim
|
Objavljeno: Pon Apr 05, 2010 3:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaz menjam tri kozliče za kozice mlečne pasme. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
valdi Profi kmet

Pridružen/-a: Čet Nov 2007 20:02 Prispevkov: 319
|
Objavljeno: Pon Apr 05, 2010 9:37 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pri nas je pa splet okoliščin oz. malce moja denarna kriza privedla do tega, da bom razpolovil svojo čredico, zato prodam:
Cito, stara je tri leta, je čistokrvna burka brez rodovnika,50% mislim, da je breja in bo tako imela najpozneje junija, prijazna. Cena: 75eur.
Lili, staro 11 mesecev, križanko(ima dosti mleka in je primerna tudi za molžo) skupaj s kozličkom od burskega kozla, starim malo več kot dva tedna. Cena za oba: 90eur
Đuli, ovčko primerno za pleme, stara bo dva meseca in bo primerna za prodajo za ena dva, tri tedne. Cena 60eur.
Rekel sem, da prvo tle gor vprašam, če je kdo zainteresiran, ker ste tukaj sami ljubitelji drobnice in želim da pridejo v dobre roke. Slike pa so v temi moje kozice.. _________________ Življenje je risanje brez radiranja!!! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
angelina stalni uporabnik

Pridružen/-a: Pon Apr 2010 11:51 Prispevkov: 12 Kraj: SEVNICA
|
Objavljeno: Tor Apr 06, 2010 1:00 pm Naslov sporočila: |
|
|
| valdi je napisal/a: |
Pri nas je pa splet okoliščin oz. malce moja denarna kriza privedla do tega, da bom razpolovil svojo čredico, zato prodam:
Cito, stara je tri leta, je čistokrvna burka brez rodovnika,50% mislim, da je breja in bo tako imela najpozneje junija, prijazna. Cena: 75eur.
Lili, staro 11 mesecev, križanko(ima dosti mleka in je primerna tudi za molžo) skupaj s kozličkom od burskega kozla, starim malo več kot dva tedna. Cena za oba: 90eur
Đuli, ovčko primerno za pleme, stara bo dva meseca in bo primerna za prodajo za ena dva, tri tedne. Cena 60eur.
Rekel sem, da prvo tle gor vprašam, če je kdo zainteresiran, ker ste tukaj sami ljubitelji drobnice in želim da pridejo v dobre roke. Slike pa so v temi moje kozice.. |
| Citiram: |
[img][/img][url]  [img][/img]
[/url]
Jaz ima kamerunčka za oddat konec aprila ,enga pisanega pa po1.maju Po 150 eur.Imajo dlako in jih ni potrebno striči izpust tudi pozimi,ovce so težke od 35-.50 kg,brez vonja in dobrega okusa (pri nas jih ne jemo)in leto dni starega samca pasme Belokr. pramenka,za pleme,je zelo prijazen rad se boža.Za samo 60 eur. 040 637 453 Sevnica |
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Maya Profi kmet

Pridružen/-a: Pon Feb 2009 11:02 Prispevkov: 224 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Apr 06, 2010 5:57 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaz pa prodam kozlička (mini himaljček) ali pa menjam za samičko
Cena: 60 eur |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
KARMEN Profi kmet

Pridružen/-a: Pon Avg 2006 18:49 Prispevkov: 853 Kraj: Obala
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
valdi Profi kmet

|
Objavljeno: Tor Apr 06, 2010 9:55 pm Naslov sporočila: |
|
|
| KARMEN je napisal/a: |
Valdi, kje ti je računica? Ne bi raje prodajal kozličke za meso? Ali ti je sedaj tako nujno ?
|
Karmen, je zajle kar nujno, drugače odrasli kozi ne bi šle. Vem da neke računice ni, sam za tisto kar rabim, bo pa tale denarček kar prav prišel oz. vsaj pripomogel k temu. Bo že bolje pravim, upam da že na jesen. Če je še kakšen interesant tuki za Lili in maliga, naj mi prosim pove in pa Magdalena, ti si še zainteresirana za Đuli? _________________ Življenje je risanje brez radiranja!!!
Nazadnje urejal/a valdi Ned Apr 25, 2010 12:56 pm; skupaj popravljeno 1 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
magdalena Profi kmet

|
Objavljeno: Sre Apr 07, 2010 6:16 am Naslov sporočila: |
|
|
Žal ne, se nam je doma rodila točno taka, črna z belo liso na glavi. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
valdi Profi kmet

|
Objavljeno: Sre Apr 07, 2010 7:02 am Naslov sporočila: |
|
|
Ok. Kaj pa morda Lili? _________________ Življenje je risanje brez radiranja!!! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Igy stalni uporabnik
|
Objavljeno: Sre Apr 07, 2010 9:56 am Naslov sporočila: |
|
|
Pozdravljen Valdi.Zanima me Lili.Kakšna koza je , je potrebno jo kaj molzt?Med kom je križana?Kdaj bi potreboval denar, oz kdaj bi jo oddal? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Igy stalni uporabnik
|
Objavljeno: Sre Apr 07, 2010 9:57 am Naslov sporočila: |
|
|
Iz kje si, sem te pozabu uprašat? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
magdalena Profi kmet

|
Objavljeno: Sre Apr 07, 2010 12:14 pm Naslov sporočila: |
|
|
Igy, o Lilinih prednikih ti jaz lahko več povem, ker se je pri nas rodila:
mama je čistokrvna srnasta odličnega karakterja in dobra mlekarica (več ko 2,5 l na dan je mela), oče pa mešan med burcem in srnastim. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Igy stalni uporabnik
|
Objavljeno: Sre Apr 07, 2010 12:36 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hvala Magdalena.Iz kje pa je Valdi, blizu tebe?Veš za molžo za enkrat jaz nimam časa, tako da ne vem.?Pa sej bi mladič popil mleko, potem bi pa verjetno sama presušila.? Mau me še skrbi, da jo nebi moji burci tepli oz butal.Želim pa si eno tako kozo, da to mau pomešam.So mi mešane bolj všeč. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|